Maak je outfit compleet met een bijpassende hoed

Maak je outfit compleet met een bijpassende hoed


Je gaat naar een bruiloftt en hebt een mooie jurk gekocht. Je bent bij de kapper geweest en hebt mooie sieraden om. Maar toch heb je het idee dat jouw outfit nog niet helemaal af is. Kijk dan eens bij Marianhoeden.nl voor een passende hoed.

Met een mooie hoed, dop of baret krijgt jouw outfit net die uitstraling waar je naar op zoek bent. Kom voor uitgebreid advies of om hoeden te passen ook eens langs bij ons in de winkel. Ook voor hoeden op maat staan wij graag voor jou klaar.

Een hoed, mooi en praktisch

Er zijn eindeloos veel gelegenheden te bedenken waarbij je een hoed kunt dragen. Een hoed kan erg mooi zijn en moet natuurlijk perfect passen bij jouw kledingstijl. Maar een hoed is ook erg praktisch.

Allereerst om warmte vast te houden op je hoofd. Via je hoofd verlies je namelijk veel warmte en met een hoed kun je dit beperken. Maar ook in de zomer als het juist warm is kan een hoed goed van pas komen. Dan is het handig om een hoed te dragen zodat jouw hoofd tegen de zon wordt beschermd.

Hoeden, ouderwets? Nee!

Vroeger was het voor mannen en vrouwen gebruikelijk om een hoed te dragen. Veel mensen denken dan ook dat het dragen van een hoed ouderwets is. Het tegendeel is eerder waar, het dragen van een hoed kan prima!

Hoeden zijn helemaal terug in de mode en je ziet ze ook vaker terug in het dagelijkse leven. Als je er trendy bij wilt lopen, dan is een hoed ook zeker iets voor jou!

Er is bij Marianhoeden.nl genoeg keuze uit een ruim assortiment van hoeden, baretten en doppen. Ook voor jou zit er vast wel een passende hoed tussen voor op een bruiloft, tijdens vakantie of gewoon omdat je het mooi vindt.

Bruidshoeden

Een bruiloft wordt vaak gezien als de mooiste dag van je leven. Je wilt er dan natuurlijk ook op en top uitzien. Je hebt een prachtige jurk uitgekozen, de kapper staat al voor je klaar en ook jouw make-up zorgt ervoor dat je een stralende verschijning bent op jouw bruiloft.

Een bruidshoed kan dan een perfecte accessoire zijn om jou als bruid compleet te maken.

Bij Marianhoeden.nl kun je bruidshoeden vinden die perfect bij jouw trouwjurk passen. Zit de juiste kleur er niet bij of zoek je net een andere maat? In dat geval maken we voor jou een passend bruidshoed in de juiste maat en kleur. Ook als je te gast bent op een bruiloft kun je een hoed gebruiken om jouw uitstraling compleet te maken.

Casual en formeel

Bij het dragen van hoeden wordt er al gauw gedacht aan Prinsjesdag, waarbij alle vrouwen een hoed dragen. Maar het dragen van hoeden kan bij verschillende gelegenheden. Een hoed hoeft niet alleen formeel te zijn en gedragen te worden op een bruiloft of in de kerk. Je kunt ook prima een hoed dragen naar een informeel feestje, een festival of tijdens een zomers uitje met een boot.

Het belangrijkste bij het kiezen van een hoed is welk gevoel je erbij hebt en op de tweede plaats voor welke gelegenheid je een hoed wilt aanschaffen. Als je al antwoord weet te geven op deze twee vragen, dan ben je al een stuk op weg en kunnen wij vast samen met jou een geschikte hoed vinden!

De juiste keuze

Het klinkt allemaal leuk en aardig, maar hoe maak je de juiste keuze. Als je nog nooit eerder een hoed hebt gedragen dan voelt het waarschijnlijk vreemd als je er ineens meer rondloopt.

Heb je de juiste maat gekozen? Welke kledingstukken en kleuren kun je er het beste mee combineren? En ga je hem wel echt dragen? Die laatste vraag zul je toch echt zelf moeten beantwoorden dus denk goed na voordat je een hoofddeksel gaat aanschaffen.

Met de overige vragen helpen wij je graag op weg. We helpen met het maken van de juiste keuze, geven advies over de verschillende hoeden en zorgen ervoor dat de hoed ook op maat is voor op jouw hoofd.

Uitgebreide keuze in de winkel

Marianhoeden.nl heeft een uitgebreid assortiment aan hoeden. Voor elke gelegenheid kunnen wij aan de hand van jouw wensen samen met jou een geschikte hoed vinden. Je kunt bij ons hoofddeksels kopen in verschillende vormen, maten, kleuren en gemaakt van uiteenlopende materialen.

Wil je net iets anders of kun je niet echt vinden waar je naar op zoek bent? Geen probleem, in overleg met jou maken we graag de geschikte hoed voor bij jouw outfit. En niet alleen voor volwassen vrouwen, maar ook voor meisjes en tieners hebben wij een uitgebreid assortiment aan hoeden, baretten, doppen en petten.

In de winkel of op Marianhoeden.nl kun je altijd een geschikte hoed vinden.

© 2017 - 2020 Hoedenatelier Marian | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel